Tervetuloa opiskelemaan venäjän kieltä!

Opi venäjän kielen alkeet puolessa vuodessa!

Venäjän kieli mielletään vaikeaksi, mutta se ei ole sen vaikeampi kieli kuin muutkaan. Kun opit venäjän aakkoset, huomaat sen ja Sinulle avautuu aivan erilainen maisema, rikas ja riemukas venäläinen kulttuuri, vieraanvaraiset ja sydämelliset ihmiset sekä valtavat mahdollisuudet menestyä ja kehittyä.

Autan Sinua huomaamaan, että Sinäkin voit oppia venäjän kieltä eikä se ole niin vaikeaa, kuin ehkä kuvittelet. Tervetuloa opiskelemaan ja oppimaan!

Oppimisessa on kysymys asenteesta eikä kyvykkyydestä.
(Georgi Lozanov)

Koulutukset

Koulutukset yrityksille

Tarjoan lyhyitä ja tehokkaita asiakaspalveluvenäjän koulutuksia yrityksille. Koulutukset ovat täsmäkoulutuksia, ja niihin sisältyy vain yrityksesi ja palveluittesi kannalta tärkeät ja tärkeimmät sanat, fraasit ja asiat. Ota yhteyttä, suunnitellaan juuri teille sopiva koulutuskokonaisuus.

Koulutukset yksityisille

Pienryhmäkoulutukset (maks. 6 henkilöä) jatkaville opiskelijoille alkavat syyskuussa ja kestävät toukokuulle. Koulutukset pidetään pääsääntöisesti keskiviikkoisin klo 18-19, kerran viikossa ja lukuvuodelle kertyy 25-30 opetustuntia (tunnin pituus 60 min.). Koulutuksen hinta on 385 €/lukuvuosi (sis. alv 24%), halutessasi voit maksaa kuukausittain 55 €/kk (7 kk) tai kerralla. Hintaan sisältyy kaikki kirjalliset ja kuuntelumateriaalit sekä tee lisukkeineen.

Voit opiskella myös yksin tai parisi kanssa ja aloittaa venäjän kielen opiskelu aivan nollatasolta. Opiskelet täysin omien tavoitteidesi ja aikataulusi mukaan. Yksityiskoulutuksen hinta määräytyy pidettävien tuntien mukaan, esim. 20 oppitunnin kokonaisuus 870€ sis. alv 24%.

Käännökset ja tulkkaukset

Koulutusten lisäksi teen suomi-venäjä-suomi tulkkauksia ja käännöksiä – ammattitatoisesti ja nopeasti. Ota yhteyttä – mielelläni autan olipa käännös- tai tulkkaustarpeesi suuri tai pieni.

Koulutusten periaatteet:

  • asetat itsellesi tavoitteita kiinnostuksesi ja mahdollisuuksiesi mukaan – voit valita kuinka paljon aikaa ja resursseja käytät opiskeluun – koulutuksen lopullinen sisältö muotoutuu opiskelijoiden toiveiden mukaisesti
  • pääpaino on aidossa kielenkäytössä ja puhumisessa
  • harjoitus tekee mestarin – saat runsaasti suullisia harjoituksia, kuuntelutehtäviä ja kirjallista materiaalia tunneilla ja kotiin sähköpostitse (et siis välttämättä tarvitse erillistä oppikirjaa)
  • kertaat ja toistat – kaikki kuuntelumateriaali on käytössäsi vaikkapa kännykällä kuunneltavaksi
  • opiskelet rennossa ja innostavassa ilmapiirissä – yhdessä muiden kanssa pienessä ryhmässä ja itsenäisesti
  • saat aina tukea ja neuvoja sekä henkilökohtaista ohjausta
  • opit kielenoppimisstrategioita ja vinkkejä kielen opiskeluun

Autan Sinua huomaamaan, että Sinäkin voit oppia venäjän kieltä eikä se ole niin vaikeaa, kuin ehkä kuvittelet. Tervetuloa opiskelemaan ja oppimaan!

Oppimisessa on kysymys asenteesta eikä kyvykkyydestä.
(Georgi Lozanov)

Kouluttaja

Olen Inna Pyykkönen, venäjän kielen opettaja. Venäjän kieli on äidinkieleni, mutta suomen kielestä minulle on tullut toinen kieli. Olen muuttanut Suomeen v. 1999 opiskelemaan ja sillä tiellä olen edelleen. Olen opettanut venäjän kieltä pääasiassa aikuisille vuodesta 2006 alkaen kansalaisopistoissa, ammattikoulussa, ammattikorkeakoulussa ja muilla kursseilla. Syksyllä 2012 perustin oman toiminimen ja syksyllä 2013 osakeyhtiön, ja tarjoan mm. eri tasoisia ja pituisia venäjän kielen ja kulttuurin koulutuksia yksityisille ja yrityksille. Opetukseni lähtökohta ja tavoite on käytännön kielitaito, yksilöllisyys ja oppimisen mahdollistaminen. Minulle on tärkeintä, että osaat ilmaista itseäsi venäjän kielellä, kielioppi, kirjoittaminen ja muu nippelitieto on toissijaista.

Lisäksi teen venäjä-suomi-venäjä käännöksiä ja tulkkauksia – nopeasti ja ammattitaitoisesti. Olipa kyseessä pieni tai suuri toimeksianto, autan mielelläni kaikissa Venäjään liittyvissä asioissa.

Yhteystiedot

Inna Pyykkönen
puh. 040 775 8835
[email protected]
Kauppakatu 3/

Teehuone Tsaikka
87100 Kajaani
Y-tunnus 2564713-4

Ota yhteyttä

5 + 8 =