Teevalikoima

Teehuone Tsaikasta löydät kaupungin parhaan valikoiman laadukasta irtoteetä haudutettuna juuri Sinulle ja kotiin vietäväksi

Teevalikoima ja hinnasto

Valkoinen, vihreä, keltainen, oolong, musta ja puerh teet


Valikoimassamme
on yli 100 erilaista teelaatua. Teehuoneen valikoima on laajin, verkkokaupan valikoimaa täydennetään koko ajan. Arvostamme puhtaita, selkeitä ja luonnollisia makuja maustetuissa teelaaduissa. Hankimme teet luomuna aina kun se on mahdollista. Valikoimassamme on niin klassisia maustamattomia teelaatuja kuin ihania maustettuja teitä hienovaraisella kainuulaisella twistillä. Maista esim. raikas greipin ja appelisiinin makuinen Tsaikkahetki vihreä tee, raparperia, vadelmaa ja kanervaa sisältävä Kainuu musta tee tai kainuulaisesta tervaperinteestä voimamakua ammentava Tervanpolttajan musta tee. Nämä teelaadut ovat saatavilla vain meiltä. Tutustu valikoimaan tästä.

  Osta laadukasta irtoteetä mukaan itselle tai lahjaksi teehuoneelta ja verkkokaupastamme.
Nauti juuri Sinulle haudutettua teetä viihtyisässä teehuoneessamme Kajaanin keskustassa.

Irtotee: alkaen 4 eur/50 g 

Tutustu teen kiehtovaan maailmaan

Mikä on valkoisen, vihreän ja mustan teen ero? Miten teetä haudutetaan oikeaoppisesti? Oletko koskaan maistanut keltaista teetä? Lue lisää teelaaduista ja ota haudutusvinkit talteen tästä. Osallistu tea tastingiin etänä tai livenä ja ihastu teen monivivahteiseen luonteeseen. 

Paikallinen hunaja

HunajApajan upeat hunajat ovat myynnissä meillä! Vuoden 2022 sato on nyt saatavilla.  Kauniisiin lasipurkkeihin pakattu hunaja on upea tuliainen Kainuusta.

Sokeri & muut lisukkeet

Halutessasi voit lisätä teehesi ruokosokeria tai venäläiseen tapaan sitruunaviipaleita ja vadelmahilloa. Jos haluat käyttää maitoa, sen kanssa sopivat yhteen mm. Irish Breakfast musta tee tai mausteinen Chai musta tee.