Tea tasting

Tea tasting on elämys, jossa tutustut teen kiehtovaan maailmaan, maistelet useita teelaatuja ja opit nauttimaan hyvästä teestä. Asiantuntevan ja innostavan opastuksen ansiosta löydät juuri Sinulle maistuvat teelaadut ja mutkattoman tavan hauduttaa teetä.  Itse asiassa kysymys ei ole pelkästään teestä, vaan siitä että opit tunnistamaan eri makuja, tuoksuja ja aromivivahteita. Se auttaa nauttimaan myös ruoasta ja elämästä.

Tea tastingit järjestetään pääosin tilauksesta 2-12 hengen ryhmille. Myös avoimia tea tastingeja on silloin tällöin. Olet lämpimästi tervetullut teehuoneellemme Helsingissä tai voimme tulla pitämään tastingia esim. työpaikallesi. Silloin ryhmän koko voi olla suurempi. Tastingissa maistetaan 5-6 eri teelaatua. Mielellämme otamme huomioon osallistujien toiveet ja siksi kyselemme taustatietoja. Tilaisuuden kesto on noin 1,5-2 tuntia. Voimme pitää tea tastingin myös ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi. Hinta alk. 35 €/hlö ja isommissa ryhmissä sopimuksen mukaan, otathan yhteyttä info(@)teehuonetsaikka.fi tai puh. 040 775 8835. 

Teemaistelun lomassa tutustumme teen eri laatuihin ja teen valmistukseen Teehuone Tsaikan yrittäjän Inna Töllin johdolla. Jaamme teekokemuksiamme ja -muistoja, joten tilaisuus on aina vahvasti vuorovaikutteinen.

Virtuaalinen tea tasting on Teehuone Tsaikan uusi konsepti, jonka olemme kehittäneet yhteistyössä Lapin yliopiston ja Kajaanin ammattikorkeakoulun palvelumuotoilun opiskelijoiden kanssa. Idea pähkinänkuoressa on seuraava: Postitamme maisteluteesetin Sinulle ennakkoon ja sovittuna aikana etäkokoonnumme teekupposten ääreen. Myös etätasting on hyvin vuorovaikutteinen tilaisuus, johon voit osallistua mukavasti kotoa käsin. Silloin pääset myös valmistamaan teetä itse annettujen ohjeiden mukaan.

Luodaan yhdessä makumuistoja!

 

Hauska tapa oppia teestä, keskittyä sen makumaailmaan ehkä paremmin kuin yksin ja tavata myös ihmisiä.

Oli myös kiva, että itse sai askarrella teen kanssa. Oli oikeasti tekemistä, eikä ollut pelkkää kuuntelua.

Pidin kaikesta: sopiva kesto, hyvä määrä erilaisia teitä – neljä oli hyvä määrä, ne olivat riittävän erilaisia ja mielenkiinto pysyi hyvin yllä.

Hyvä paketti kokonaisuudessaan! Lämmin tunnelma ja hyvät teet. Vuorovaikutus oli mukava asia ja antoi paljon. Massaluentona, jossa linjoilla olisi esim. 50 hlö ja osallistujat vain kuuntelee, olisi aivan erilainen. Arvostan nimenomaan pientä ryhmää ja vuorovaikutusta.

(Asiakkaiden palautteita)

Kokemus oli positiivinen. Ellei mahdollisuutta osallistua virtuaalisesti olisi ollut, tuskin olisin tilaisuuteen päässyt osallistumaan. Ilmapiiri oli mukavan leppoisa ja tilaisuus onnistunut.

(Asiakkaan palaute)

Postitettava tasting-paketti sisältää 4 maisteltavaa teetä, teemittalusikan, paperisuodattimet ja ohjeet.

Tastingissa haudutamme ja maistelemme eri teelaatuja, tutustumme kiehtovaan teemaailmaan ja uppoudumme teen herättämiin makumuistoihin. Järjestä itsellesi rauhallinen tila, vedenkeitin ja muutama kupponen käden ulottuville ja nauti! Osallistua voit tietokoneella, puhelimella tai tabletilla. Varmista, että voit käyttää mikrofonia ja kameraa. Tea tasting toteutetaan Teams:ssa. Tilaisuuden kesto on 1,5 tuntia.

Tsaikan tea tasting on vuorovaikutteinen tilaisuus, jolloin osallistujamäärä on pieni (6-8 hlö).

Tilaisuus sopii teen ystäville ja erityisesti teen makuun vasta tottuville.

Kahvinjuojille avautui aivan uusi maailma. 🙂

Tea tasting on erinomainen lisä pienten työtiimien virkistysohjelmaan.

Tunnelma oli mukava ja vuorovaikutus teki tilaisuudesta hyvän. Aikataulullisesti tämä oli nappijuttu meidän työporukalle. Teams oli meille tuttu järjestelmä ja sen kautta osallistuminen oli helppoa.

Etätyön määrä kasvaa, työpaikolla on kiirettä ja loputtomia virtuaalisia palavereita. Tällainen etänä pidettävä hetki tukee työhyvinvointia, lisää yhteisöllisyyttä ja vuorovaikutusta ja toimii virkistyksenä kiireisen työn lomassa. Tästä muodostui meidän tiimille yhteinen kokemus, johon varmasti vielä palaamme monta kertaa.

(Asiakkaiden palautteita)

Tastingin vetää Tsaikan yrittäjä Inna Tölli.

 

Pidin lämpimästä, rennosta ja iloisesta ilmapiiristä. Sain valtavasti tietoa teestä ja teet oli mielestäni hyvin valittu (sopivasti erilaisia). Innalta sai kysyä ”tyhmiäkin” kysymyksiä.

 

Inna ohjasi tilaisuutta mukavasti ja hän osasi kertoa paljon mielenkiintoista tietoa ja opastaa meitä tee-asioissa.

Luodaan yhdessä makumuistoja!

Ihana kokemus ja täydellinen pakohetki koronakaupungin kaupunkikodista muistoihin ja elämyksiin. Tämä oli minimatka. (Asiakkaan palaute)

 

Tea tasting työtiimille tai ystäväporukalle?

Jos haluat järjestää tea tastingin ystävillesi tai työtiimille,
ota yhteyttä [email protected] tai puh. 040 775 8835 (Inna)

Tea tasting myös livenä

Tea tasting voidaan järjestää myös livenä Kajaanissa, pk-seudulla ja Varsinais-Suomen alueella sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä Innaan, puh. 040 775 8835.