Tea tasting (virtuaalinen)

Virtuaalinen tea tasting on Teehuone Tsaikan uusi konsepti, jonka olemme kehittäneet yhteistyössä Lapin yliopiston ja Kajaanin ammattikorkeakoulun palvelumuotoilun opiskelijoiden kanssa. Idea pähkinänkuoressa on seuraava: Postitamme maisteluteesetin Sinulle ennakkoon ja sovittuna aikana etäkokoonnumme teekupposten ääreen. Teemaistelun lomassa tutustumme teen laatuihin, ja teen valmistukseen Teehuone Tsaikan yrittäjän Inna Töllin johdolla. Jaamme teekokemuksiamme ja -muistoja, joten tilaisuus on vahvasti vuorovaikutteinen.

Luodaan yhdessä makumuistoja!

 

Kokemus oli positiivinen. Ellei mahdollisuutta osallistua virtuaalisesti olisi ollut, tuskin olisin tilaisuuteen päässyt osallistumaan. Ilmapiiri oli mukavan leppoisa ja tilaisuus onnistunut.

(Asiakkaan palaute)

Postitettava tasting-paketti sisältää 4 maisteltavaa teetä, teemittalusikan, paperisuodattimet ja ohjeet.

Tastingissa haudutamme ja maistelemme eri teelaatuja, tutustumme kiehtovaan teemaailmaan ja uppoudumme teen herättämiin makumuistoihin. Järjestä itsellesi rauhallinen tila, vedenkeitin ja muutama kupponen käden ulottuville ja nauti! Osallistua voit tietokoneella, puhelimella tai tabletilla. Varmista, että voit käyttää mikrofonia ja kameraa. Tea tasting toteutetaan Teams:ssa. Tilaisuuden kesto on 1,5 tuntia.

Tsaikan tea tasting on vuorovaikutteinen tilaisuus, jolloin osallistujamäärä on pieni (6-8 hlö).

Hauska tapa oppia teestä, keskittyä sen makumaailmaan ehkä paremmin kuin yksin ja tavata myös ihmisiä.

Oli myös kiva, että itse sai askarrella teen kanssa. Oli oikeasti tekemistä, eikä ollut pelkkää kuuntelua.

Pidin kaikesta: sopiva kesto, hyvä määrä erilaisia teitä – neljä oli hyvä määrä, ne olivat riittävän erilaisia ja mielenkiinto pysyi hyvin yllä.

Hyvä paketti kokonaisuudessaan! Lämmin tunnelma ja hyvät teet. Vuorovaikutus oli mukava asia ja antoi paljon. Massaluentona, jossa linjoilla olisi esim. 50 hlö ja osallistujat vain kuuntelee, olisi aivan erilainen. Arvostan nimenomaan pientä ryhmää ja vuorovaikutusta.

(Asiakkaiden palautteita)

Tilaisuus sopii teen ystäville ja erityisesti teen makuun vasta tottuville.

Kahvinjuojille avautui aivan uusi maailma. 🙂

Tea tasting on erinomainen lisä pienten työtiimien virkistysohjelmaan.

Tunnelma oli mukava ja vuorovaikutus teki tilaisuudesta hyvän. Aikataulullisesti tämä oli nappijuttu meidän työporukalle. Teams oli meille tuttu järjestelmä ja sen kautta osallistuminen oli helppoa.

Etätyön määrä kasvaa, työpaikolla on kiirettä ja loputtomia virtuaalisia palavereita. Tällainen etänä pidettävä hetki tukee työhyvinvointia, lisää yhteisöllisyyttä ja vuorovaikutusta ja toimii virkistyksenä kiireisen työn lomassa. Tästä muodostui meidän tiimille yhteinen kokemus, johon varmasti vielä palaamme monta kertaa.

(Asiakkaiden palautteita)

Tastingin vetää Tsaikan yrittäjä Inna Tölli.

 

Pidin lämpimästä, rennosta ja iloisesta ilmapiiristä. Sain valtavasti tietoa teestä ja teet oli mielestäni hyvin valittu (sopivasti erilaisia). Innalta sai kysyä ”tyhmiäkin” kysymyksiä.

 

Inna ohjasi tilaisuutta mukavasti ja hän osasi kertoa paljon mielenkiintoista tietoa ja opastaa meitä tee-asioissa.

Luodaan yhdessä makumuistoja!

Ihana kokemus ja täydellinen pakohetki koronakaupungin kaupunkikodista muistoihin ja elämyksiin. Tämä oli minimatka. (Asiakkaan palaute)

Seuraava tea tasting on ti 5.4.2022  klo 17.30-19.00. Varaa paikkasi viimeistään 28.3. tästä.

Hinta: 35 €/hlö sis. postikulut ja alv

Tea tasting työtiimille tai ystäväporukalle?

Jos haluat järjestää tea tastingin ystävillesi tai työtiimille,
ota yhteyttä [email protected] tai puh. 040 775 8835 (Inna)

Tea tasting myös livenä

Tea tasting voidaan järjestää myös livenä Kajaanissa, pk-seudulla ja Varsinais-Suomen alueella sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä Innaan, puh. 040 775 8835.