Suolaiset ja makeat leivonnaiset

Leivomme paikan päällä gluteenittomia ja pääsääntöisesti laktoosittomia makeita ja suolaisia leivonnaisia sekä terveellisiä ja herkullisia raakakakkuja, jotka ovat myös vegaaneille sopivia. Keittiössämme ei siis käsitellä tavallisia jauhoja. Näin varmistamme sen, että leivonnaisemme ovat turvallisia myös keliaakikoille.

Leivokset & suolaiset

Leivokset ja kakut vaihtelevat kausittain. Lähes aina tarjolla on:

  • ihanaa Britaa G,L (kaikkien suosikki)
  • suklaakakkua tummasta tai valkosuklaasta G.
  • suolaisia piirakoita: mm. feta-pinaattipiirakkaa ja savuporopiirakkaa G,L

Leivos/kakkupala alk. 4 eur / kpl

Leivomme kakkuja ja piirakoita myös tilauksesta ja mielellämme otamme huomioon myös muut erikoisruokavaliotoiveet (esim. maidoton, kananmunaton ym.). Ota meihin yhteyttä!

Pieniä herkkuja

Herkulliset pralinit tulevat meille helsinkiläisestä Chjokosta. Pralinit valmistetaan käsityönä parhaista raaka-aineista. Chjokon tuotteiden korkea laatu, artesaani käsityö, vahva ammattitaito ja kotimainen, paikallisesti tuotettu premium suklaa takaavat ihanimmat nautintohetket. Suklaa ja tee sopivat erinomaisesti yhteen, sillä teen lämpö herättää suklaan aromit upeasti. Maistele suklaata vihreän jasmiinikukkateen kera, jolloin suklaan maku muuttuu lempeän maitomaiseksi, pehmeäksi ja sulautuu jasmiinin kukkaisuuteen. Puerh vahvistaa kaakaon makua ja tasapainottaa suklaan rasvaisuutta. Pralini on oiva herkku pieneen makeannälkään ja loistava tuliainen. Valikoima vaihtelee sesongin ja saatavuuden mukaan. Verkkokaupassa on myynnissä ihania pralini&tee -settejä, joita on kiva antaa lahjaksi.

Jäätelöannokset

Jäätelömme tulee Huuskolan tilalta Vuokatista. Tilan emäntä Sirpa valmistaa herkulliset jäätelöt oman tilan maidosta ja kermasta sekä lähialueen raaka-aineista, kuten marjoista. Valikoima vaihtelee sesongeittain. Koristelemme annokset mm. tuoreilla marjoilla. Aitoa, paikallista ja parasta.

Jäätelöannos 3,50 eur / pallo