Toimitusehdot

Toimitamme tuotteet 1-3 arkipäivän sisällä tilauksen rekisteröitymisestä ja mikäli jokin tuote ei ole saatavilla tai tilapäisesti loppunut varastostamme, toimitetaan se jälkitoimituksena ilman erillisiä postikuluja. Tilaukset toimitetaan lähimpään postiin tai noutopisteeseen. Mikäli toimitus tapahtuu kirjeitse (Tsaikka-posti tai Postin pikkupaketti), tulee se kotiin asti.

Tilaukset toimitetaan vain Suomeen. Ulkomaille lähetettävissä tilauksista veloitamme lisäkulut. Ulkomaan lähetyksistä pyydämme ottamaan yhteyttä info(@)teehuonetsaikka.fi.

Mikäli tilausta ei noudeta valitusta toimituspaikasta säilytysajan sisällä, palautuu lähetys takaisin lähettäjälle. Noutamatta jättäminen tulkitaan peruutukseksi. Tällöin lähetys sekä käsittelykulut laskutetaan täysimääräisenä ja loppu maksusuoritus palautetaan maksajalle.

Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin ja perua tilauksen, mikäli näemme siihen syyn.

Toimitus

Toimituskulut määräytyvät tuotteen toimitustavan ja painon mukaan. Kirjeenä voidaan toimittaa kirjelaatikkoon mahtuvat max 3 cm paksut lähetykset.

Postiluukusta menevä pikkupaketti (alle 3 cm) 5,90 €, postipaketti alle 2 kg 17.1.2022 alkaen 5,90 € (norm. 7,90 €). Etu on voimassa toistaiseksi. Yli 50 € arvoisista tilauksista tarjoamme postikulut kaupan päälle.

Tsaikka-postin hinta sisältää postituskulut ja se lähetetään kirjepostina Tsaikan omalla postimerkillä varustettuna.

Palautus

Lähetyksen sisältö tulee tarkistaa välittömästi toimituksen saavuttua. Mikäli paketin sisältö ei vastaa tilausta tai tuotteita on rikkoutunut kuljetuksessa, on asiasta ilmoitettava viipymättä.

Mahdollisuuksien mukaan rikkoutuneet tuotteet tulee valokuvata ja lähettää kuvat osoitteeseen info(at)teehuonetsaikka.fi

Asiakaspalautuksista on sovittava aina etukäteen. Kaikilla myyntikelpoisilla ja avaamattomilla, alkuperäisessä pakkauksessa olevilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. 

Tilaus

Tilausta voi muuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme, vaikka olette saaneet tilausvahvistuksen. Tilauksen voi myös tehdä sähköpostilla, osoitteeseen info(at)teehuonetsaikka.fi

Maksutavat

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj y-tunnus: 2122839-7
Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Collector lasku ja osamaksu
Collector tarjoaa laskutusvaihtoehdon, johon tulee Collectorin laskutusmaksu 3€ sekä laskutuslisä 2€, jolloin laskutuskustannukset ovat yhteensä 5€. Laskutuslisä tulee Collectorin lähettämään laskuun.

Alennukset ja kampanjat
Kampanjat ovat tietyn ajan voimassa, eikä alennuksia tai tarjouksia voi hyödyntää aikaisemmin tehtyihin tilauksiin. Kampanjan tarjoukset ja alennukset ovat voimassa vain kampanja-aikaan tehtyihin tilauksiin. Alennuksia ei voi yhdistää toisiin alennuksiin.

Tietosuoja

Yleistä

Teehuone Tsaikka on sitoutunut suojaamaan asiakkaidensa yksityisyyttä ja tarjoaa mahdollisuutta vaikuttaa tietojen käsittelyyn olemalla yhteydessä sähköpostitse info(@)teehuonetsaikka.fi

Tällä tietosuojaselosteella informoimme asiakkaitamme heidän henkilötietojensa käsittelystä. Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen teehuonetsaikka.fi -verkkosivuston palveluita. Käytämme asiakkaan antamia henkilötietoja ainoastaan asiakassuhteen hoitamiseen. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille toimijoille.

Keräämämme tiedot mahdollistavat:
– Helppokäyttöisen ja turvallisen palvelun toimittamiseen
– Hyvän asiakaskokemuksen tarjoamiseen
– Asiakaspalvelun ja verkkokaupan kehittämisen

Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot

Käsiteltävien henkilötietojen rekisterinpitäjänä toimii:

Teehuone Tsaikka/Inna Tölli Oy (Y-tunnus: 2564713-4)
Abrahaminkatu 15b
00180 Helsinki

Tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä voi kysyä lisää sähköpostitse: info(@)teehuonetsaikka.fi

Mitä tietoja minusta voidaan kerätä?

Käyttäjän itsensä antamat tai henkilön tunnistavat tiedot
– Tunnistamistiedot, kuten nimi
– Yhteystiedot, kuten osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
– Maksutiedot, kuten laskutustiedot

Palvelujen käytöstä havainnoidut ja analytiikan avulla johdetut tiedot
– Ostoshistoria, mm. tilatut tuotteet ja niiden hintatiedot
– Toimitustiedot, kuten valittu toimitustapa ja toimitusosoite
– Tuotearvostelut
– Verkkokaupan käyttö- ja selaustiedot sekä päätelaitteet tunnistetiedot

Tunniste-, yhteys- ja maksutietojen antaminen on pakollista ostaessasi teehuonetsaikka.fi verkkokaupasta.

Mihin henkilötietojani käytetään?

Henkilötietoja käytetään:
– asiakkuuden ylläpitämiseen
– tilausten toimitukseen, käsittelyyn ja arkistointiin
– väärinkäytösten estämiseen

Tietoja käsitellään asiakkaan ja Teehuone Tsaikan väliseen asiakassuhteeseen, sopimukseen, sivuston käyttöön, asiakkaan erilliseen nimenomaiseen suostumukseen tai lainsäädännön velvoitteisiin perustuen.

Miten tietojani säilytetään ja suojataan?

Kaikki henkilötiedot ovat suojattu asiattomalta pääsyltä ja vahingossa tai laittomasti tapahtuvien tietojen hävittämiseltä, muuttamiselta, luovuttamiselta, siirtämiseltä tai muulta laittomalta käsittelemiseltä.

Käyttäjärekisteri on suojattu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmän sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on suojattu palomuurein.

Henkilötietojen käsittelyssä ja teknisissä ratkaisuissa noudatamme hyviä tietosuojakäytäntöjä, mm. Tiedon minimointi, anonymointi ja salaus. Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen sovellettavan EU:n tietosuoja-asetusten vaatimukset.

Kaikkea pääsyä henkilötietoon valvotaan hyvien käytäntöjen mukaisesti.

Kuka käsittelee henkilötietojani?

Asiakastietoihin on pääsy vain Teehuone Tsaikan omilla työntekijöillä sekä palveluntarjoajalla. Henkilökuntamme on koulutettu käyttämään tietoja turvallisesti ja eettisesti. Kukin henkilökunnastamme näkee asiakastietoja vain niiltä osin kuin se on työtehtävien suorittamisen kannalta välttämätöntä.

Luovutetaanko henkilötietojani kolmansille osapuolille?

Voimme luovuttaa joitakin välttämättömiä tietoja kolmansille osapuolille toimituksen takaamiseksi. Käytämme luotettuja sopimuskumppaneita, jolloin tietoa voidaan siirtää kolmannelle osapuolelle.

Tarvittaessa luovutamme tietoja myös viranomaisille. Informoimme tietopyynnöistä aina myös asiakasta, jos se on lain puitteissa sallittua.

Välitämme tietoja seuraaville kolmansille osapuolille:
– Maksunvälittäjälle maksukortilla maksaessa
– Luotonmyöntäjälle, asiakkaan valitessa maksutavaksi luottoyhtiön laskun tai osamaksun

Voidaanko tätä tietosuojaselostetta muuttaa?

Palveluiden kehityksen ja lainsäädännön muutosten johdosta pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselostetta. Merkittävistä muutoksista tietosuojaselosteeseen ilmoitetaan rekisteröityneille asiakkaille ehtojen päivityksen yhteydessä.

Mihin voin ottaa yhteyttä?

Voit ottaa yhteyttä yksityisyyteen, tietojen käsittelyyn ja tietosuojaselosteeseen liittyvissä kysymyksissä sähköpostilla: info(@)teehuonetsaikka.fi